Starkad´s Willy Wigwam (kastrat)
Født: d. 19/5-2001

 Farve: Sort blotchedtabby m. hvid

EMS: NFO, n  09 22

Genotype: AaDdiiSsttwwoy


Far: GIC Starkad's Mr. Match Maker

Mor: S*Gommoran's Åslaug


Opdrætter: Anne Køhn


Udstillingsresultater: 1 x Biv, 1 x EX1, 1 x EX2, 1 x EX3  

Se stamtavle

Om Willy: Willy er en stor og lang hankat med lange stærke ben. Han har et flot trekantet hoved med store velplacerede ører med fine tufser. Han har en flot lang og helt ret profil og en medium stærk hage. Han har en meget lang og busket hale med en meget lille hvid halespids (det eneste hvide han har). Den hvide halespids har Willy fået i arv af sin far Starkad's Mr. Match Maker, og givet videre i arv til en killing i begge af hans første kuld på hhv. 5 og 3 dejlige killinger. I hans 3. kuld har 3 ud af 4 killinger fine hvide halespidser.

Willy er nu "hyggeonkel" som kastrat efter han fik konstateret eqvivocal HCM pga. moderat forstørret papilærmuskel august 2005.

Der er 4 af Willy's i alt 11 killinger i avl. De er alle 4 efterfølgende scannet HCM Negative. 

Willy er en meget sød og meget, meget kælen hankastrat, der elsker at ligge på ryggen i armene på én. Hvis han får lov kan han ligge og flyde på os i timevis - det er bare lidt hårdt, da han ikke er blevet lettere af at blive kastrat. Willy er også meget legesyg. Han elsker at "fange" godbider i luften og jagte fluer, edderkopper og andet kravl i løbegården.

Starkad's Willy Wigwam - august 2002
Starkad's Willy Wigwam - sommeren 2012 - 11 år gammel

Starkad's Willy Wigwam - januar 2006


 Starkad's Willy Wigwam nyder sneen - januar 2006

Willys killinger